Hos Bestfoto sætter vi en stor ære i, at lave de bedste billeder, men uden at glemme hyggen.

Kendetegnet er hyggelige omgivelser, grundighed, kvalitet og tid til at få præcis det billede du skal bruge.

Som kunde hos os, snakker vi altid sammen før et shoot, og aftaler præcis hvordan du vil have det, så forventningerne er afstemt.

Jeg, og de fotografer jeg samarbejder med, har mange års erfaring med fotografering og arbejder professionelt, helt ned i mindste detalje. Vi arbejder i alle genre, både over og under vand, natur, video og studie fotografering.

Hos os er det kun fantasien der sætter grænser.

Studiet ligger i Jyllinge ved Roskilde – men vi kører i hele landet. Så lad os da komme ud i naturen og skyde, der er uendeligt mange muligheder.

Kontakt os på tlf. eller mail for en snak og et tilbud, eller kom fordi.

Der er altid kaffe på kanden.

 

Mig og fotografiet…

Øjet er en helt fantastisk “opfindelse”!

Mennesket har altid været imponeret af de billeder øjet viser os.

For ca.  200 år siden, lykkedes man for første gang med at fastholde et billede på et stykke papir ved hjælp af sølvklorid. Fotografiet og kameraet var nu blevet blevet opfundet… nu kunne vi vise dem, se dem igen og sætte dem op på væggen.

Siden da, er der sket helt utroligt meget. Vi har, som i så mange andre tilfælde, udviklet teknikker og teknologi, man næppe drømte om dengang.

I dag kan vi tage billeder der er så skarpe, at du næsten ikke tror dine egne øjne. Men det kræver både godt udstyr, et godt øje, timing. Og rigelige mængder kreativitet at fange det rigtige øjeblik.

Derfor kræver et godt billede, et godt samarbejde med motivet… og motivet kan være dig!

Det har taget mig rigtigt mange år, at nå hertil hvor jeg er i dag. Jeg har fra jeg var meget ung, haft kameraer mellem hænderne og lyst til at fastfryse ind -og udtryk, så jeg selv og andre, kunne nyde dem igen og igen. 

 Jeg elsker at forkæle mine øjne med de flotte, spændende og utrolige motiver, og de findes overalt i verden. Ofte lige ved siden af dig. Ikke alle ser det, ikke alle har mulighed for at se det. Derfor gør jeg mit bedste for at vise det, gennem kameraet.

Hvis du bestiller mig til at skyde dine billeder, så holder jeg ofte et formøde med dig/jer, så ønskerne  er på plads.

Hvis du ønsker den nemme og fine levering af dine billeder, kan du få dem på den meget populære USB Gold nøgle. Flottere levering finder du næppe.

Hvad kan jeg hjælpe DIG med..?