Vi kan rigtigt godt lide tilfredse kunder og smil… og det får vi heldigvis. Så vi har her samlet lidt af kundernes udtalelser om Bestfoto.

“Vi faldt tilfældigt over Jannik som bryllupsfotograf på nettet, og tog hurtigt fat i ham vedrørende at fotografere vores store dag. Den beslutning skulle vise sig, at være blandt de bedste. Ikke nok med Jannik er utrolig professionel og dygtig til sit arbejde, så formår han også at blende ind blandt gæsterne, og er utrolig imødekommende. Fotografen var venlig, snaksagelig, og hilste samtidig på gæsterne og den nærmeste familie. Jannik var en del af selskabet og var med til at vores dag blev fanget på naturlig vis, og ikke blev opstillet. Vi lagde dårligt mærke til alle de billeder, som blev taget i løbet af dagen, hvilket ikke var så lidt endda. Super tilfreds med resultatet samt ideer og inputs til flotte bryllupsbilleder. Vil helt sikkert booke Jannik igen, når vi mangler en fotograf.”

  • Hej Jannik

Tusind tak for 4 ekstremt gode billeder af Felix. Det er blevet præcis som vi ønskede det.

Vi vil bestemt huske på dig, hvis vi får behov for en fotograf en anden gang eller, hvis bekendte får behov for en.

Mange hilsner

Hej Jannik, 

Mange tak skal du have. Det er helt perfekt. 

Bedste hilsner Charlotte

Hej Jannik, 

 WOW! Hvor er resultatet blevet super godt – vi er ALLE utrolige tilfredse!

 Tak for begge filer samt print – det er vi SÅ glade for.

“It was a pleasure to have Jannik as our photographer on our wedding day. Jannik is very easygoing, he heard and understood what we want and made that happen. Thank you very much for a fun photoshoot and amazing pictures! :)”

Kr. Leva

“Fantastisk Jannik, lige præcis sådan det skulle være.”

Hej Jannik

 1000 tak for de gode billeder!! Vi er meget tilfredse, og overrasket over at vi nogle af stederne slet ikke har lagt mærke til at du tog billederne. Vi husker helt sikkert at bruge dig, hvis vi få brug for det en anden gang og vil klart anbefale dig til andre der kan have brug for en rigtig god fotograf!

 Mvh. Carina

” Fedt Jannik, det er super billeder. Tak for det!”

“Bestfoto er “Best” – super dygtig og en flink fyr.”

“Hej Jannik

I lige måde – og det var super sjovt! 

Billederne er blevet SÅ gode, tak for det :-)” 

Hej Jannik
I dag fik jeg endelig set stemningsbillederne – og er meget tilfreds. Jeg tror vi kan få lavet en super fotobog – Oldefar 100 år. Tak for det hele.
Mvh Ulla
 

Hi Jannik

I have received everything, thank you a lot, so beautiful pictures!
See you next time 🙂
Good luck with everything.
Julia.
 
“Hej Jannik, Tusind tak for billederne, og tusind tak for god service”.

 

Mange dejlige og rosende udtalelser om Bestfoto, som vi sætter stor pris på. Så tak til kunderne for disse flotte tilbagemeldinger.