Børne portrætter i alle afskygninger.

Book Nu

Børnefotografering hos Bestfoto:

Vi kan godt li’ børn… Så her giver vi os ekstra god tid tid til dem, så de slapper af føler sig trygge i det. Det giver os de bedste billeder, og den bedste oplevelse for barnet.

Et børneportræt kan fortælle os en historie, eller vise det dejligste og kærlige udtryk hos barnet. Uanset hvad, så gør vi os umage for at fange de aller bedste af dem. Og så er der næsten altid en lille snack til at lokke med også 🙂

I stedet for skolefotoet:

Børnefotografering kan være mange ting.

Portrættet at barnet eller barnebarnet måske, eller i stedet for de klassiske og ofte kedelige skolefoto. Hvem vil ikke hellere have et godt, udtryksfuldt og flot billede, der udstråler glæde og god tid, frem for at betale for noget der kun er halvgodt.

Få taget billedet hos fotografen i stedet, og ny det på væggen, hver gang du går forbi.

Vi laver normalt ikke skolefoto, af den årsdag, at der simpelthen ikke er tid nok til at gøre det godt nok, og lokationerne er for kedelige.

Men indimellem siger vi ja til det, hvis vi kan få lov at gøre det ude i børnenes naturlige omgivelser, så vi kan fange de skønne øjeblikke der rigtigt viser dem, som de er.

Gaven til!:

Børneportrættet er rigtigt populært til gaver. Det kan være gaven til bedsteforældrene, gaven til dig selv eller det årlige foto, der viser barnets udvikling. Noget du vil elske, om 20 år. Uanset hvad, så er det altid den perfekte gave, der vækker glæde og smil… hver gang.

Kontakt os