Bryllupsbilleder, Konfirmationsbilleder, Stemningsbilleder eller andre højtider… her er Bestfoto også en stærk partner.

Vi ved at dette er en af de største dage i livet. Derfor gør vi altid vores bedste for at forevige minderne med de flotteste og hyggeligste bryllupsbilleder og fange den fantastiske stemning. Så vores fotografer kan bestilles til det hele og kører i hele landet.

Når den store dag skal foreviges, så gør vi det for jer. I får de flotteste bryllupsbilleder, og en masse stemningsbilleder fra dagen. Lige fra bruden gør sig klar, til brudevalsen er danset. Så skal I ikke bekymre jer om andet end at hygge jer, og nyde dagen og gæsterne. Vores fotografer arbejder altid professionelt, smidigt, hensynsfuldt og ud fra jeres ønsker. Vi er stærke I stemningen, og at fange de rigtige situationer.

Når festen er i gang, blender vi ind som var vi en del af festen. Vi ”lister” os rundt, når de store højdepunkter afvikles, og sørger for at få sjove og hyggelige stemningsbilleder fra det hele.

Jeres fotograf er der 20-30min. før vielsen, tager stemningen, hilser på gommen, og gæsterne. Når bruden ankommer, følger vi hende, til hun skal ind og følges til alteret, til gommen.

Hos Bestfoto, kan I få alt fra det smukke studiebillede, til en færdig løsning med “all inklusive”. Så I kun skal koncentrere jer om at nyde jeres helt specielle dag. Bestfoto klarer resten…

Vi tilbyder forskellige brylllupspakker, så der er en for de flestes behov og ønsker. Men har du specielle ønsker, kan de kan også tilpasses individuelt, efter aftale og vi giver gerne et godt tilbud.

Vi tilbyder også video fra festen og bryllupsbillederne, så I kan genopleve dagen med levende billeder i sofaen, mange år efter.

I kan også tilkøbe video med fra dagen, ved at kontakt os direkte, da prisen på det, aftales ud fra opgaven.

Vi snakker altid sammen før dagen, og aftaler præcis hvad der skal ske, hvor og hvordan. Vi aftaler med præsten om der må fotograferes og filmes, og vi aftaler ønsker og lokation til bryllupsbilleder eller konfirmandens drømme foto.

Kontakt os