Book Nu

Modelfotografering er de lidt mere eksklusive billeder.

Som model, ved man hvordan man posere og bevæger sig foran kameraet. Et professionelt shoot, hvor vi i et tæt samarbejde, får tryllet de bedste udtryk og vinkler frem i.

Måske skal du bruge et nyt professionelt billede til branding af dig selv, til reklamen eller til at opdatere profilen i bureauet.

Er du mindre erfaren som model, men vil gerne lære det, udvikle dig og måske drømmer du om en karriere som det, så guider vi dig også bedst muligt.

Det kan også bruges til:

Denne form for modelfotografering, kan f.eks. også bruges til at promovere dig selv lidt bedre end andre på dit CV, til en polterabend, et lækkert billede på væggen eller til kæresten, eller noget helt andet.

Den kategori tager lidt længere tid end almindelige portrætter, og redigeringen er mere omfattende. Et shoot i denne avancerede og smukke kategori, vil tage ca. 1.1/2 time. og du får 3 lækre redigerede, digitale billeder med i prisen.

Model pakken

I model pakken, laver vi flere opstillinger, og vi leger vi med avanceret lyssætning, evt. rekvisitter, og der kan være tøjskift. 2 tøjskift er med i pakken.

Vi snakker altid om hvad mål og idéer er med billederne, og kreativiteten kan indimellem løbe lidt løbsk. Men det er også i orden her, og netop det der gør det sjovt at lave dem.

Priser Privat fotografering

Kontakt os