Book Nu

I den svære kunst, portrætfotografering, ligger vores passion i at fange hvert individs, personlighed og naturlige udstråling.

Vi tror på, at hver person er et mesterværk, og vores mål er at skabe portrætter der afspejler, dig… motivers unikke følelser, og personlighed.

Uanset om det er et professionelt skulderportræt, et familieportræt, et profilbillede eller, et kreativt kunstnerisk portræt. Så går vi altid til et shoot med fantasi, kreativitet, sans for detaljer og dedikeret til hver enkelt opgave og person.

Et Portrætfoto er primært et enkelt billede, der måske også kan fortælle en historie. Portrætfotografering kan for eksempel foregå udenfor, eller i et studie. Personen er alene, eller med en enkelt ledsager eller genstand.

Processen: Vi tager en masse billeder, eventuelt med tøjskift, vi sætter lys og vælger baggrund. Og når vi har nok skud i kassen, og et resultat vi kan være tilfredse med, vælger du selv billederne ud via et link, stille og roligt hjemme fra sofaen.

Location kan være, både en helt neutral baggrund, ved den flotte sø, den nedlagte fabrik, i skoven og meget andet. Du vælger lokation, eller vi hjælper dig med at finde det. Et portrætbillede er som så mange andre genre, et samarbejde mellem fotograf og motiv. Og det, er vi rigtigt gode til hos Bestfoto.

Du skal gå herfra med, følelsen af en fed, hyggelig og god oplevelse. Vi tager os god tid til at finde ud af hvem du er, og hvad vi bedst kan få ud af dig. Vi skaber en tryghed og ro, der får det bedste frem i, dig.

Det kan være meget forskellige billeder, fra det helt enkle, til det super avancerede modelfoto, som måske kræver en masse research, opstillinger, makeup, tøjskifte og specielle bagrunde og beviste rekvisitter, som viser eller fortæller noget helt unikt. Det er naturligvis dyrere, da vi bruger meget mere tid på denne type.

Denne type billeder tillader normalt max. 2 personer, men kan også bestilles i Familieportræt eller Børneportræt.

Priser: Klik her

Det er kun fantasien som sætter grænserne.

Kontakt os