★★★★★

5 stjerner på Google og Facebook

Portrætfotografering

Vores passion ligger i at fange hvert individs, personlighed og naturlige udstråling

I den svære kunst, portrætfotografering

Vi tror på, at hver person er et mesterværk, og vores mål er at skabe portrætter der afspejler, dig… motivers unikke følelser, og personlighed.

Uanset om det er et professionelt skulderportræt, et familieportræt, et profilbillede eller, et kreativt kunstnerisk portræt. Så går vi altid til et shoot med fantasi, kreativitet, sans for detaljer og dedikeret til hver enkelt opgave og person.

Et Portrætfoto er primært et enkelt billede, der måske også kan fortælle en historie. Portrætfotografering kan for eksempel foregå udenfor, eller i et studie. Personen er alene, eller med en enkelt ledsager eller genstand.

Processen: Vi tager en masse billeder, eventuelt med tøjskift, vi sætter lys og vælger baggrund. Og når vi har nok skud i kassen, og et resultat vi kan være tilfredse med, vælger du selv billederne ud via et link, stille og roligt hjemme fra sofaen.
Location kan være, både en helt neutral baggrund, ved den flotte sø, den nedlagte fabrik, i skoven og meget andet. Du vælger lokation, eller vi hjælper dig med at finde det. Et portrætbillede er som så mange andre genre, et samarbejde mellem fotograf og motiv. Og det, er vi rigtigt gode til hos Bestfoto.

Du skal gå herfra med, følelsen af en fed, hyggelig og god oplevelse. Vi tager os god tid til at finde ud af hvem du er, og hvad vi bedst kan få ud af dig. Vi skaber en tryghed og ro, der får det bedste frem i, dig.

Det kan være meget forskellige billeder, fra det helt enkle, til det super avancerede modelfoto, som måske kræver en masse research, opstillinger, makeup, tøjskifte og specielle bagrunde og beviste rekvisitter, som viser eller fortæller noget helt unikt. Det er naturligvis dyrere, da vi bruger meget mere tid på denne type.

Børnefotografering hos Bestfoto:
Vi kan godt li’ børn… Så her giver vi os ekstra god tid tid til dem, så de slapper af føler sig trygge i det. Det giver os de bedste billeder, og den bedste oplevelse for barnet.

Et børneportræt kan fortælle os en historie, eller vise det dejligste og kærlige udtryk hos barnet. Uanset hvad, så gør vi os umage for at fange de aller bedste af dem. Og så er der næsten altid en lille snack til at lokke med også 🙂

I stedet for skolefotoet:
Børnefotografering kan være mange ting.

Portrættet at barnet eller barnebarnet måske, eller i stedet for de klassiske og ofte kedelige skolefoto. Hvem vil ikke hellere have et godt, udtryksfuldt og flot billede, der udstråler glæde og god tid, frem for at betale for noget der kun er halvgodt.

Få taget billedet hos fotografen i stedet, og ny det på væggen, hver gang du går forbi.

Vi laver normalt ikke skolefoto, af den årsdag, at der simpelthen ikke er tid nok til at gøre det godt nok, og lokationerne er for kedelige.

Men indimellem siger vi ja til det, hvis vi kan få lov at gøre det ude i børnenes naturlige omgivelser, så vi kan fange de skønne øjeblikke der rigtigt viser dem, som de er.

Gaven til!:
Børneportrættet er rigtigt populært til gaver. Det kan være gaven til bedsteforældrene, gaven til dig selv eller det årlige foto, der viser barnets udvikling. Noget du vil elske, om 20 år. Uanset hvad, så er det altid den perfekte gave, der vækker glæde og smil… hver gang.

Et familieportræt er en meget personlig ting, som jo ofte skal pryde væggen enten hos dig selv eller besteforældrene. Derfor gør vi selvfølgelig, meget ud af at få det bedste udtryk fra alle på en gang. Det er udfordringen i disse typer billeder, men det lykkes altid… Bestfoto leverer top kvalitet uden at glemme hyggen.

Familiebilledet kan være med, mand og kone, bedsteforældre, børn, kærester eller venner o.s.v. Du bestemmer selv hvor mange I vil være.

Brug en hyggelig dag på at samle familien og tage en tur i studiet eller mød os ude i haven, i skoven, ved stranden eller andet som I går og drømmer om til væggen. Har I selv ideen eller skal vi hjælpe jer?

Mange års erfaring gør, at vi kender områder og steder der virker. Men der er selvfølgelig mange andre muligheder… så lad fantasien flyde.

Denne type billeder kræver meget mere af jer, som familie, end normale portrætter. At få 10 mennesker til at kigge i kameraet, smile, holde øjnene åbne og se godt ud… på én gang… det kan fotografen ikke gøre alene.

Så vi skal samarbejde, og næsten alt tilladt. Dårlige jokes, pruttelyde eller ansigter. Vi laver en god dag ud af det, så I altid får noget godt med hjem…

Modelfotografering er de lidt mere eksklusive billeder.
Som model, ved man hvordan man posere og bevæger sig foran kameraet. Et professionelt shoot, hvor vi i et tæt samarbejde, får tryllet de bedste udtryk og vinkler frem i.

Måske skal du bruge et nyt professionelt billede til branding af dig selv, til reklamen eller til at opdatere profilen i bureauet.

Er du mindre erfaren som model, men vil gerne lære det, udvikle dig og måske drømmer du om en karriere som det, så guider vi dig også bedst muligt.

Det kan også bruges til:
Denne form for modelfotografering, kan f.eks. også bruges til at promovere dig selv lidt bedre end andre på dit CV, til en polterabend, et lækkert billede på væggen eller til kæresten, eller noget helt andet.

Den kategori tager lidt længere tid end almindelige portrætter, og redigeringen er mere omfattende. Et shoot i denne avancerede og smukke kategori, vil tage ca. 1.1/2 time. og du får 3 lækre redigerede, digitale billeder med i prisen.

Model pakken
I model pakken, laver vi flere opstillinger, og vi leger vi med avanceret lyssætning, evt. rekvisitter, og der kan være tøjskift. 2 tøjskift er med i pakken.

Vi snakker altid om hvad mål og idéer er med billederne, og kreativiteten kan indimellem løbe lidt løbsk. Men det er også i orden her, og netop det der gør det sjovt at lave dem.

Vores anmeldelser

5 ud af 5 stjerner

★★★★★

Basseret på +24 anmeldelser

Priseksempler

Vores priser

Her er pris eksempler for portrætfotografering lavet som færdige tilbudspakker.
Har du specielle ønsker, eller søger en pris på billeder ud over de viste, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud. (priser er ex. print, som kan tilkøbes, men leveret elektronisk på en fil, som må printes frit).

Standardlevering er farvebilleder. Ønskes sort/hvid, skal det bestilles senest ved udvælgelsen, da det ellers vil koste en ekstra redigering.