Et Portrætfoto er primært et enkelt billede, udenfor eller i et studie, hvor personen er alene, eller med en enkelt ledsager eller genstand.

Det kan være meget forskellige billeder, fra det helt enkle, til det super avancerede portrætfoto, som kræver en masse research, opstillinger, makeup, tøjskifte og specielle bagrunde og beviste rekvisitter, som viser eller fortæller noget helt unikt.

Denne type billeder tillader normalt max. 2 personer, men kan også bestilles i Familieportræt eller Børneportræt.

Intet portrætfoto er bare at trykke på knappen, det er der ingen gode billeder der er. Det kræver at man kan se motivet, få det rigtige udtryk frem, og sætte det helt rigtige lys og stemning på det. Lyset er fotografens vigtigste hjælpeværktøj, men et helt skarpt samarbejde med kunden, er mindst lige så vigtig for, at det frem i billedet vi ønsker. Et portræt kan være mange ting. Det kan både være en helt neutral baggrund, ved den flotte sø, den nedlagte fabrik, i skoven og meget andet. Det er kun fantasien og meningen med billedet, som sætter grænserne. Du vælger lokation, eller vi hjælper dig med at finde det. Kameraet og fotografen sørger for billede kvaliteten, du sørger for det rigtige udtryk.

Vi søger altid efter det bedste billede, det bedste udtryk og den bedste vinkel, og vi stopper ikke før vi er tilfredse.

Kontakt os