Her er pris eksempler for portrætfotografering lavet som færdige tilbudspakker.

Har du specielle ønsker, eller søger en pris på billeder ud over de viste, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

(priser er ex. print, som kan tilkøbes, men leveret elektronisk på en fil, som må printes frit). Standardlevering er farvebilleder. Ønskes sort/hvid, skal det bestilles senest ved udvælgelsen, da det ellers vil koste en ekstra redigering.

Pakker:

Pasfoto 

Inkl. 3 print i gældende størrelse. Lav opløsning, kun egnet til små print. Filer medfølger ikke.

Pris: Kr. 175,

·         Pakke 1: CV – 1 person

1 x fotosession i studie inkl. 1 redigeret billede og elektronisk levering.

Her får du et klassisk shoot i vores hyggelige studie. Det er ofte blot et ansigtsportræt, og vil tage ca. 20min. (+redigering). Du får 1 x redigering, og får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 649,-

·         Pakke 2: Portrætfoto Studie 1 pers. 

1 x fotosession i studie, inkl. 1 x redigering, opstilling, elektronisk levering.

Her får du et en anelse mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Det kan være en lidt anden lyssætning, lidt mere krop eller et spændende ansigtsportræt. Det vil tage ca. 30-35min. (+redigering). Du får 1 x redigering, og får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 895-

·         Pakke 3: Kæreste/Par Studie: Max. 2 pers. 

1 x fotosession i studie inkl. 1 x redigering og elektronisk levering.

Her får du det samme som pakke 2 et lidt mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Forskellen ligger i redigeringen og opstillingen, da det er 2 personer der skal passes sammen og efterbehandles. Det vil også tage ca. 30-40min. (+redigering). I får 2 x redigering, og får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 995,-

·         Pakke 4: Familie pakken Studie. Max. 10 pers.

1 x fotosession i studie inkl. 1 x redigering, opstilling, elektronisk levering

Her får du det samme som pakke 2 og 3 et lidt mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Her er forskellen mængden af redigering og opstillingen, da der er mange personer der skal passes sammen og efterbehandles. Det vil også tage ca. 35-45min. (+redigering). I får 1 x redigering, og får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1295,-

·         Pakke 5: Familie ”Ud af huset” 

1 x fotosession eksternt inkl. 1 x redigering, kørsel (max. 90km. i alt), opstilling, elektronisk

Her får du det sammen som Pakke 4, men med et udstyrs -og kørselstillæg på 700,- Det lidt mere avanceret shoot, på en forudbestemt lokation, inkl. opstilling af udstyr, hvis nødvendigt. Radius er max. 90km. (retur). Km. ud over det, vil udløse et mindre tillæg. Det vil ofte tage ca. 45-65min. (+redigering), afhængig af, udstyrs behov.  Disse shoots er inkl.  2 x redigering, og I får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1995,-

Pakke 6: Baby – Studie Max. 1 pers.

1 x fotosession i studie, inkl. 1 x redigering opstilling, elektronisk levering.

Her får du det mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Baby fotografering kræver ofte mere tid og flere forsøg. Derudover er lyssætningen mere avanceret og der bruges ofte rekvisitter. Det vil også tage ca. 45-60min. (+redigering). I får 3 x redigering, og får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1495,-

·         Pakke 7 : Model – Studie 1 pers. 

1 x fotosession i studie inkl. 2 x redigering, 2 x tøjskift, 2 x opstilling, elektronisk levering.

Her får du det mest avanceret studie shoot. Model fotografering kræver ofte mere tid til evt. tøjskift, avanceret lyssætning og, der bruges ofte rekvisitter. Det vil også tage ca. 45-60min. (+redigering). Du får 3 x redigering, og får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1595,-

·         Kørsel tilkøb

Tilkøb af kørsel til alle pakker uden kørsel op til 2 x 45km.. (tillæg på 3.70/km. ved mere end 90 km. i alt)

Pris: kr. 700,-

Fri kørsel – Sjælland

Pris: kr. 995,-

USB – ekstra km. – ekstra timer – ekstra billeder – ekstra redigering – graveringer (træ, glas, smykker) – Print – fotorammer – specielle ønsker.

Priser på tilvalg: Se prisliste for ”Tilvalg”

Kontakt os