Book Nu

Videoproduktion vinder stadig frem:

– Og er mere og mere eftertragtet og brugt til næsten alle former for opgaver. Dokumentation, præsentation, instruktioner eller bare gode minder.
Flere og flere præsentere både sig selv, festen eller firmaet med en video frem for billeder. Nogen gør begge dele, begge dele er yderst effektivt, og begge dele er noget vi er rigtigt gode til hos Bestfoto. Også under vand. (Under vand: klik her)

Udenfor Bestfoto:

– har vi arbejdet med video i mange år, ved siden af fotoet, men vi har nu valgt at lægge det hele sammen i ét firma, så vores kunder kan få denne mulighed også.
Så vi har rigtig god erfaring med kreative vinkler på både optagelser, klipning og planlægning. På et shoot, kan vi enten lave det i studie eller on location. Hos jer eller et aftalt sted efter ønske. Vi medbringer professionelt lyd, lys og- kameraudstyr, så resultatet bliver i højeste kvalitet.
I en video er planlægningen ekstra vigtig, for at få hele scenen til at hænge sammen i sidste ende, derfor er et tæt samarbejde med dig, yderst vigtig.

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge video i dag.

Levende billeder fanger bedre:

-man fanger mennesker -eller kunden, i længere tid, og holder interessen for produktet. Videoen fortæller historien mere intensivt og er det vigtigste og mest effektive medie der findes i dag. De findes selvfølgelig i meget forskellige grader, de små selfie videoer, store præsentationer og til selve filmen. Men et er sikkert, video nu, og i fremtiden.

Erhvervsfotografering (klik her)

Som ved alle andre opgaver:

-så gennemgår vi opgaven grundigt sammen med dig, vi laver evt. en drejebog, som du godkender, og så aftaler vi hvor og hvordan det skal foregå. Så er vi helt enige om målet med opgaven og det færdige resultat. Vi laver alle typer videoer, erhvervsportræt, bryllup/fest, seminaret, møde, stemning, dykning, dokumentar og dokumentation m.m.
Videoproduktion afregnes individuelt efter tilbud, ud fra opgavens omfang.

Kontakt os