★★★★★

5 stjerner på Google og Facebook

Erhvervsfotograf

Velkommen til Bestfoto Erhverv. Uanset hvem du er, kan vi hjælpe

Din tilfredshed er højeste prioritet

Du kan booke din professionelle erhvervsfotograf, til skabelse af visuelt indhold af høj kvalitet. 

Som professionelle fotografer er vi specialiseret i, at skabe fængslende billeder, der engagerer, inspirerer og sælger. Vi er her for at skabe et professionelt udtryk af din virksomhed, og professionelt indtryk, for dine kunder.

Book vores erhvervsfotograf til jeres firma, jeres brand, jeres firmafest eller jeres varer og reklamer. Vi arbejder for både store, små og enkeltmandsvirksomheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så garantere vi den helt rigtige og dedikerede erhvervsfotograf, som hjælper dig med at fortælle din historie, gennem fotografiets store visuelle kraft. Også under vandet og i luften…

Uanset hvem du er
Book vores erhvervsfotograf til jeres firma, jeres brand, jeres firmafest eller jeres varer og reklamer. Vi arbejder for både store, små og enkeltmandsvirksomheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så garantere vi den helt rigtige og dedikerede erhvervsfotograf, som hjælper dig med at fortælle din historie, gennem fotografiets store visuelle kraft. Også under vandet og i luften…

Hvad kan vi tilbyde
Vi laver det meste, både billeder og video til Reklame, Produktion, Produkterne, Kontoret, Firmafesten, Events m.m.

Vores erhvervsfotograf arbejder ud fra jeres ønsker, I et samarbejde med jer. Vi har erfaring indenfor mange brancher, så vi er gode til at sparre og bringe idéerne frem, på baggrund af viden og fantasi.

Videoproduktion vinder stadig frem
– Og er mere og mere eftertragtet og brugt til næsten alle former for opgaver. Dokumentation, præsentation, instruktioner eller bare gode minder.
Flere og flere præsentere både sig selv, festen eller firmaet med en video frem for billeder. Nogen gør begge dele, begge dele er yderst effektivt, og begge dele er noget vi er rigtigt gode til hos Bestfoto. Også under vand. (Under vand: klik her)

Udenfor Bestfoto
– har vi arbejdet med video i mange år, ved siden af fotoet, men vi har nu valgt at lægge det hele sammen i ét firma, så vores kunder kan få denne mulighed også.
Så vi har rigtig god erfaring med kreative vinkler på både optagelser, klipning og planlægning. På et shoot, kan vi enten lave det i studie eller on location. Hos jer eller et aftalt sted efter ønske. Vi medbringer professionelt lyd, lys og- kameraudstyr, så resultatet bliver i højeste kvalitet.
I en video er planlægningen ekstra vigtig, for at få hele scenen til at hænge sammen i sidste ende, derfor er et tæt samarbejde med dig, yderst vigtig.

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge video i dag.

Levende billeder fanger bedre
-man fanger mennesker -eller kunden, i længere tid, og holder interessen for produktet. Videoen fortæller historien mere intensivt og er det vigtigste og mest effektive medie der findes i dag. De findes selvfølgelig i meget forskellige grader, de små selfie videoer, store præsentationer og til selve filmen. Men et er sikkert, video nu, og i fremtiden.

Som ved alle andre opgaver
-så gennemgår vi opgaven grundigt sammen med dig, vi laver evt. en drejebog, som du godkender, og så aftaler vi hvor og hvordan det skal foregå. Så er vi helt enige om målet med opgaven og det færdige resultat. Vi laver alle typer videoer, erhvervsportræt, bryllup/fest, seminaret, møde, stemning, dykning, dokumentar og dokumentation m.m.
Videoproduktion afregnes individuelt efter tilbud, ud fra opgavens omfang.

 

Pressefoto, en spændende måde at se verden på. 

Stopper du nogensinde op…kigger dig omkring og suger de indtryk, der er lige for næsen af dig helt ind, og oplever nuet. Det er utroligt spændende at rent faktisk SE verden, og ikke bare leve i den…

En situation, en opstilling, et miljø…nuet!

Pressefoto er en relativ åben kategori. Den viser primært en stemning, et møde eller en situation. Det kan både være fuld af action, være dyster eller romantisk. Pressefotos fortæller en historie, noget du vil have fortalt, og noget fotografen gengiver med kameraet.

Disse billeder er blandt andet fra et velgørenheds arrangementer af oprettet af “Grase”. Grace er et herberg/Café på Nørrebro, som giver mad, husly og varme til hjemløse, og til jul får de en julefest som Grace har stablet på benene med hjælp fra frivillige og sponsorater.

Jeg blev til denne opgave, valgt ud af ca. 20 fotografer. Det var en utrolig spænende, oplevelsesrig og tankevækkende opgave, som helt sikkert ændrede mit syn på det vi andre tager forgivet.

Så jeg har prøvet at skildre det liv mange lever på gaden, og glæden ved at nogen gør noget for dem til højtider, hvor andre hygger sig med familie og venner, god mad, varme og tryghed derhjemme.

Billederne skulle bruges til sponsor dokumentation og en scrapbog til “Grase”, for at mindes de glade og taknemmelige hjemløse der kæmper en kamp på gaden…hver dag!

Vores anmeldelser

5 ud af 5 stjerner

★★★★★

Basseret på +24 anmeldelser

Har du brug for vin til firmaet eller firmafesten?

Vi samarbejder med AM Vinimport

Bestfoto samarbejder også med AM Vinimport, der siden opstarten i 2018 udelukkende, og som de eneste i Danmark, fokuserer på gode kvalitetsvine fra Bulgarien. Vinene er nøje udvalgt og sortimentet spænder lige fra mousserende vine, til hvid-, rosé-, rød- og dessertvine, og likør. 

Alt hvad du har brug for til en festlig lejlighed – lille som stor.

AM Vinimport yder 10% rabat til Bestfotos kontakter, eller brug rabatkoden BF10 direkte i web-shoppen.Vin til festen (Klik her)

Derudover tilbyder de at tage uåbnede flasker retur. På den måde er du altid sikker på at have nok uden at brænde inde med større mængder efter festen.

Kontakt dem her Vin til festen (klik her) eller på mail: ams@amvinimport.dk