Er du gravid, skal du have et gravidbillede, hvor din flotte mave bliver fremhævet og er i centrum. Det er fantastisk hyggeligt at have et minde fra dengang også, lige til væggen over sofaen.

Før i tiden gjorde folk sig alt for lidt i gravidfoto, det skal der laves om på og holdes ved. Det er helt unikt at se den mave hvor vi voksede og blev til det liv vi er i dag. Hvem vil ikke gerne kigge tilbage på det om mange år.

Vi har næsten alle muligheder, du skal bare kontakte os, så laver vi præcis den løsning du drømmer om. Billedet kan for eksempel tages i studie, hvor sætter vi lyset rigtigt og leger med skygger eller, en udbrændt baggrund som fremhæver maven og ikke det omkring. Eller også drager vi ud i naturen, på blomsterengen, ved havet, på broen eller hvad fantasien nu rækker til, og fremhæver maven med det fine tynde klæde eller en smuk kjole. Nogen ønsker også de helt naturlige og afklædte billeder, hvor vi fokusere på silhuet.

Nogen gange er vi heldige at se sparket indefra også, det giver en fantastisk oplevelse i billedet. Uanset hvad, så kræser vi om maven og jer, der går og venter på det dyrebareste I nogensinde får og har skabt. Lad os sammen skabe mindet, vi hjælpe dig med at gøre det så smukt som muligt..

Kontakt os