★★★★★

5 stjerner på Google og Facebook

Natur

Bestfoto elsker naturen, og vores fotografer har masser erfaring

naturbilleder, både over og under vand

Naturen er jo fantastisk, og at få den fastfrosset i kameraet og tage den med hjem i stuen, er det næstbedste du kan få. Så kan den nydes selv på de grå eller triste dage. 

Bestfoto elsker naturen, og vores fotografer har masser erfaring og bud på naturbilleder, både over og under vand (se ” undervandsfotografering”).

Hos Bestfoto kan du få en fotograf til at taget dit helt eget naturbillede eller købe nogle af dem på print, som vi allerede har i portofolien. Du vælger selv.

Så kontakt os for et godt tilbud på bestilling af et shoot eller print.

Priserne på print starter på 199,- og op, alt efter størrelse.

Priser:

  • 20×30 – Kr. 199,-
  • 30×40 – Kr. 299,-
  • 40×50 – Kr. 349,-
  • 50×70 – Kr. 449,-
  • Plakat 70×100 Kr.399,- (tyndere papir)

Så kontakt os for et godt tilbud på bestilling af et shoot eller print. 

Undervandsfotografering – En hel ny verden
Dyk ned i en verden af ​​fængslende skønhed og udforsk dybderne med Bestfoto, din bedste partner for exceptionel undervandsfotografering.

Som professionelle undervandsfotografer, brænder vi for at fange de fascinerende vidundere under overfladen og bringe dem til live gennem betagende billeder.

Verden under vandet, er så fantastisk smuk, så vi elsker at tage dem med op, visuelt. På den måde kan vi dele den med alle dem, som ikke kommer derned.

Det kan bruges til forskning, udsmykning eller dokumentation af et stykke arbejde, under overfladen.

Vores ekspertise
Med stor erfaring i undervandsfotografering har vi udviklet de færdigheder og den tekniske viden, der er nødvendig for at skabe fantastiske billeder i udfordrende vandmiljøer. Og både som stills og video.

Hvad skal du bruge undervandsbilleder til?
Du kan bestille foto og Undervandsvideo/Reklamevideo (klik her) i vandet, for at dokumentere et fund, inspicere et arbejde under overfladen, vrag, reklamebilleder og film, kystsikringer, det maritime liv, miljø eller anden dokumentation. Både i ind og -udland.

Vi har ekspertisen til at fange essensen og storheden af ​​undervandsverdenen.

Verden under vand, er så uudforsket at mennesket kun har set under 8% af den. Vi hjælper med at få den op på land, ved at visualisere den.

Undervandsfotograf Jannik Kaas, er certificeret til dykning og undervandsbilleder indtil ca. 40 meters dybde.

Vi har det det rigtige udstyr, vi har mulighederne for båden og mandskabet til at håndtere et avanceret dyk, og inspektion af den opgave du lige mangler et dykkerteam til.

Kontakt os for et tilbud via kontaktformularen eller ring direkte, og lad os snakke detaljer.

Velkommen til Droneverdenen, hos Bestfoto, stedet hvor vi løfter fotografiet til nye højder gennem kunsten at fotografere med drone.

Som en professionel dronefotograf er vi specialiseret i at fange betagende luftperspektiver, der giver et friskt og fængslende billede af verden, fra en helt anden vinkel, end vi er vant til.

Netop det, “at være vant til”, skal ofte udfordres med nye vinkler. Det kan være fra luften, eller en tur ind gennem kontorene.

Dronebilleder og dronevideo, er en stadig stigende tendens, og giver et virkelig flot, sjovt og unikt view.

Det kan bruges til at vise virksomheden oppefra, omgivelserne af virksomheden, stemningen til brylluppet, musikvideoen eller, inspektioner af skader, og meget mere. Ting eller billeder der hvor man normalt ikke lige kan komme selv.

Drone video til dit firma. Se her:

Dronebilleder eller video, laves efter tilbud, da opgaverne ofte er meget forskellige.

Kontakt os for en snak og et tilbud, så finder vi sammen en god løsning og pris.

Verdens landskaber er fantastiske, og som fotograf hos Bestfoto nyder vi meget at forevige dem, og give dig det bedste af det bedste, af landskabet, Hvad er bedre end at kunne gemme minderne fra ferien, bruge det til firmaet eller hnge det op derhjemme. 

Alle billeder på hjemmesiden, kan kbes til print. Der skal du kontakte os for pris, p det eller de billeder du nsker.

Landskabsbilleder kan f.eks. kombineres med portrætter, i virksomheden, præsentationen, brylluppet eller til at hænge på væggen.

Vi finder de bedste vinkler, de smukkeste steder og de bedste udsigter.

Vores anmeldelser

5 ud af 5 stjerner

★★★★★

Basseret på +24 anmeldelser