Book Nu

Et familieportræt er en meget personlig ting, som jo ofte skal pryde væggen enten hos dig selv eller besteforældrene. Derfor gør vi selvfølgelig, meget ud af at få det bedste udtryk fra alle på en gang. Det er udfordringen i disse typer billeder, men det lykkes altid… Bestfoto leverer top kvalitet uden at glemme hyggen.

Familiebilledet kan være med, mand og kone, bedsteforældre, børn, kærester eller venner o.s.v. Du bestemmer selv hvor mange I vil være.

Brug en hyggelig dag på at samle familien og tage en tur i studiet eller mød os ude i haven, i skoven, ved stranden eller andet som I går og drømmer om til væggen. Har I selv ideen eller skal vi hjælpe jer?

Mange års erfaring gør, at vi kender områder og steder der virker. Men der er selvfølgelig mange andre muligheder… så lad fantasien flyde.

Denne type billeder kræver meget mere af jer, som familie, end normale portrætter. At få 10 mennesker til at kigge i kameraet, smile, holde øjnene åbne og se godt ud… på én gang… det kan fotografen ikke gøre alene.

Så vi skal samarbejde, og næsten alt tilladt. Dårlige jokes, pruttelyde eller ansigter. Vi laver en god dag ud af det, så I altid får noget godt med hjem…

Kontakt os